Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat is het adres van de start/finish locatie?
Erve Beverborg, Lutterzandweg 15, 7587 LH De Lutte

Is het mogelijk mijn solo-inschrijving om te zetten naar de duoloop?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Aan het aantal duo’s zit een maximum i.v.m. het aantal toegestane fietsen op het parcours. Dit maximum is inmiddels bereikt.

Is het mogelijk mijn duo-inschrijving om te zetten naar één of twee solo-inschrijving(en)?
Dit kan! Voor het aantal solo-lopers geldt geen maximum. Het maximumaantal bij de duo’s heeft te maken met het aantal fietsen op het parcours. Je kunt de aanpassing mailen naar inschrijving@landgoedtwentemarathon.nl

Ik/wij hebben ons ingeschreven, maar kan/kunnen helaas toch niet deelnemen. Wat nu?
Wij werken niet met restitutie. Je kunt je startbewijs aanbieden via onze Facebooksite of via www.startbewijshulp.nl. Als er iemand is die het startbewijs van je over wil nemen, dan mag je dit overdragen.

Kan ik mijn startbewijs overdragen? 
Als je onverhoopt niet meer mee kunt doen aan de LTM (jammer!!) kun je je startbewijs overdragen. Een duo-startbewijs kun je overdragen aan een ander duo, hetzelfde geldt voor een solo-startbewijs. De financiën regelen jullie onderling en de aangepaste gegevens kun je mailen naar inschrijving@landgoedtwentemarathon.nl.

Kan ik de duoloop toch met een andere partner lopen en fietsen?
Jazeker! Je kunt de aangepaste gegevens mailen naar inschrijving@landgoedtwentemarathon.nl

Kan ik nog aan een startbewijs komen?
Solo-lopers kunnen zich nog inschrijven via inschrijven.nl. De duo-loop zit vol. Maar houd www.startbewijshulp.nl of onze Facebookpagina in de gaten. Hier worden in aanloop naar het evenement wel eens startbewijzen aangeboden van lopers die onverhoopt niet kunnen deelnemen.